Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2017 20:42 - Ние, източноевропейската сволоч
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 3787 Коментари: 7 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Калин Руменов   image

Един малък, зелен и непознат фашист има голям план за всички малки източноевропейски народи. И въобще няма намерение да го обсъжда с нас, поне от западно възпитание да ни попита дали имаме нещо против.

Фашистът Ска Келер работи като евродепутат от „Зелените”, но всъщност се държи като мажоритарно избрана от едномандатен район в Афганистан. Където е обещавала бели девици и социален пилаф още приживе. 

Накратко планът звучи така – във вашите християнски държави ще заселим бягащи мюсюлмани.

В комплект по цели села и градове ще ги разквартируваме върху вашите източни земи, за да са заедно и по-лесно да се интегрират (неразрушимата вяра в утопията на интеграцията).

А вие, малките източноевропейци, няма да смеете да кажете нищо. Иначе ще ви открием наказателни процедури, ще ви съдим, ще ви спрем парите и ще направим всичко възможно за разорението ви.

Ще затънете в безработица, ще се скарате от глад и сами ще ни падате на колене с молби – пратете насам два сирийски квартала с умерени бунтовници и отпушете три оперативни програми.

Но понеже това ще е прекалено скромно унижение за сволоч като вас – ще го усилим допълнително, обрисувайки ви като дехуманизирани социопати. Които гонят бременни африкански жени от болниците си, а по вече родените им деца използват въздушни пушки.

Абсолютна сволоч – това сте вие, проклетите източноевропейци, пред които всеки тюрбан е по-добра цивилизация. Ако не сме ние, западните, да ви казваме как да живеете, вероятно още ще си разбивате черепите и ще наливате в тях кисело домашно вино.

Не знам как подобни малки зелени никаквици формират исторически непознато свръхсамочувствие. Че могат бюрократично да налагат на цели народи как и с кого да живеят, а наложеното въобще да не подлежи на съмнение.

Че могат да стоят по кабинетите в Брюксел и да резюлират списъци за депортиране – в Латвия ще настаним квартал от Либия, на България ще дадем колония алжирци, че въобще ги няма там, а за Румъния, като по-голяма, директно заминава цяла сомалийска провинция.

Наистина не знам как никаквиците се самозабравят, но трябва да е от идеологията им, фашистката. Същите фашисти ги има по-наблизо и съвсем наоколо. Нямат същия размах, но със същата арогантност чертаят карти на битовата ксенофобия, когато в някое българско село или градче искат да си продължат живота по български и без мигранти.  

Да е само малката и зелена Келър – да я прокълнем да живее в мигрантско гето и да се сетим за нея, чак когато започне да вие на групово изнасилено. Да се сетим за нея, единствено колкото да й напомним – ние, източноевропейската сволоч, нали ти казахме, глупачке. Нали ти казахме, че както я мислиш, е пълна глупост, но ти сама ги вкара в тъпата си вулва.

Да е само една Келър, но съвсем не е. Самата Европейска комисия притиска и репресира Чехия, Полша и Унгария, защото не искат мигранти. Сякаш някой от тези държави е канил прогресивната арабска младеж да се стича към тях – идвайте сега, момчета, пък после ще му мислим къде да ви сместим.

За историческата авантюра до степен на предателство единствените виновни се оказват онези, които не искат да участват в нея. Те са сволоч, която си заслужава да й бъде приписано всичко.

Накажете я, разорете я и я унижете, докато ние търпеливо ще изчакаме воя ви на изнасилено.

 




Гласувай:
7



1. germantiger - ...
24.06.2017 11:03
Калично да нарича "нещата" с истинските им имена

фашисти няма - избиха ги преди 60 години, днес има комуняги, либерали, бол други лайна вкл. бугарски

Калично да пише и други истини, а именно

Всеки източноевропеец трябва да знае изправен пред истината и тя е – не неговата източна болка е най-голяма, не неговата източна жертва е най-болезнена, не! Аз живея сред българи и те често с право и без право „реват” как техния народ бил ликвидиран 26 години (от 1990 до днес 2016 г.), как тяхната България страдала в толерантност и как тяхната ортодокс църква била ударена от „лошия Запад”. Как толерастията, геноцида, унищожаването на традиции и малцинствата в България подронили, подкопавали всичко българско. Българи и всички вие източноевропейци:
- ИСТИНАТА е че ако вас ви убиват 26 години, то запада е убиван от над 50 години,
- истината е, че ако през вас преминават мигранти, то на запад те се настаняват и провеждат геноцид пъти повече
- истината е, че ако вашето Православие е ударено, то църквите на запада са атакувани десетилетия повече
- истината е източноевропейци и българи, че самите вие също убивате с емиграция запада
- истината е, че това което се случва с вас, става на запад по-жестоко, по-продължително и винаги повече
- истината е, че не вие, а запада е първата и окончателна жертва
ВИЕ БЪЛГАРИТЕ И ВИЕ ИЗТОЧНИТЕ ХОРА СТЕ СЪЩО ДЕМОГРАФСКИ УБИЙЦИ на запад, като едновременно с това сте и жертва в собствените си страни на други!

вие бугарите искате да емигрирате и "заливате" запада, но не искате мигранти тук

вашето си е ваше, но чуждото е общо

бих излязъл на диспут с калинчо ако знаех къде и как и с лекота бих показал на този българин каква сволоч е
цитирай
2. germantiger - 2
24.06.2017 11:05
Българите не са от тези, които създават проблеми с интеграцията и не са от агресивните общности убиващи явно германското общество, но ето какво имат българските мигранти в Германия – не посочвам улиците, номерата и телефоните, само локациите: ресторант “София” в Берлин, ресторант “Бай Ганьо” също в Берлин, бистро „Галериа” пак в Берлин и още там Хотел – ресторант “Пловдив”, ресторант “Балкан”, Хотел “Кубрат”, магазин за български специалитети “Пирин”; в Щуттгарт ресторант “София”; в Хайделберг ресторант “Тангра”; в Дармщадт ресторант “Албена”; в Крефелд ресторант „София”; в Хамбург Бистро „Булгари”; в Мюнхен кафе-ресторант-бар „Рила”; в Мюнстер ресторант „Дер Холцофен”; Българите дори си спретнаха едно рекордно хоро на стадион в Берлин с някаква секта...

За сърбите в Австрия и Щуттгарт, за кюрдите или дори за хърватите и тяхната мафия няма смисъл да пиша; за босненци и косовари, някои преди десетилетия приютени като бежанци, излишно е да „обяснявам”... – албанците ще „обяснят” на Германия колко и те са прекрасни в...умението да я претопяват

къде е калично да ми излезе, да ми погука и да го чуя маминия аргументирано

пратете му го това на калинката, щотъо аз фейсбук нямам и не съм известен като този бугарски дрисльо

Един конкретен случай на който бях свидетел по българската NOVA-телевизия. В предаване в един съботен ден разказаха случая на едно момче без документи в България и то без такива над 20 години! Оказа се, че то е родено в... Щуттгарт, Германия и е плод на българския турчин Али и майката „германката” Олга Лазанцева (не Казанцева както очаквах).
За българите това беше една съдба – за мен това беше Смъртта!
Турчин или български циганин отива 90-те години в „германия”, там прави дете на една украинка, тя същевременно е вече „германка”, за да остане в страната търчина Али се жени фиктивно и за една оригинална германка... Докато гледах всичко това си спомних мой познат от училище, който след години разбрах, че за гражданство се оженил за поредната продала за пари тази „услуга”, с времето научих, че това правили много мигранти с германки, че това вече там е практика.
Съзнанието ми асимилираше всичко това, а душатъа ми се опитваше да го преглътне или изстрада?! Български забележете турци и цигани, се изспиваха в Германия, женеха се там фиктивно или съвсем де факто, германки продаваха гражданството за пари, в същото време този Али правеше бъдещето на Германия с име Лито Али (и тук няма грешка, защото гледах предаването преди ден), а същия този младеж роден в Щуттгарт сега растеше в България след като майката ги напуснала?! Какви майки, какви бащи, каква „германия”, какво бъдеще, какво гражданство, какви германки, какво за Бога?!
Инпримус това е нормалната реалност, секундус, явно трябва да свикна и на трето място все пак мога да я нарека с истинското й име – СМЪРТТА на Германия.
цитирай
3. germantiger - 3
24.06.2017 11:08
Ще завърша с друг реален случай отново станал известен наскоро в България, а именно катастрофа с мигранти по българските пътища. Тези мигранти са част от български канал и няколко от тях загиват когато шофьора губи управление, а те са транспортирани нелегално от 16-годишен неправоспособен българин, от ромски произход, други оцеляват в пътния инцидент.
Забележете – циганина Трайчо, без книжка, каналджия, катастрофира, убива себе си, може би 10 мигранти на път за Германия, разбира се. За българските телевизии това бе смрътта на този мургав юноша и на тези бежанци. За мен това е смъртта на моя народ – германския, защото вчера, днес, утре, години преди това и години в бъдеще „трайчовци” и „бежанци” успшено, не убивайки се на пътя ще продължават да влизат, заселват и убиват германския етнос. Ако днес този нещастник е загубил живота си, а със своя е повлякъл още няколко, то вчера, днес и утре хиляди „трайчовци”, със стотици хиляди нелегални успяват и ще успяват в крайната си цел – Германия. Ето това е убийството, това е смъртта и то германска, кой би отрекъл това?!

дей калинчо, хайде да си похортуваме с него, да си поговорим кой е по-равен сред равни...
цитирай
4. germantiger - и за финал нещо от постинга на batogo преди ден
24.06.2017 11:10
цитирам батого

Нашият народ в голямата си част иска хем вълкът да е сит, хем агнето да е цяло?!?!
Иска хем да краде, хем да не го крадат, хем да лъже, хем да не бъде лъган, хем да прережда, хем да не го пререждат, хем да съсипва, хем да не бъде съсипван...
Иска да ползва привилегии за него и за децата си, но се дразни и беснее, когато другите го правят, иска да бие, но да не бъде бит, да граби, но да не бъде грабен...
И с личен пример дава всичко от себе си, за да възпита поколението си, че неговото си е негово, а чуждото е общо.
Е, не става така, народе!!!
Не става, защото действаш в пълна противоположност на един основен духовен, житейски принцип на справедливостта, според който каквото правиш, това ти се случва, за да осъзнаеш какво си направил.
И докато не осъзнаеш този основен принцип и не покажеш, че си научил този житейски урок, като промениш начина си на мислене и го спазваш във всичките си мисли и дела, няма как да подобриш качеството си на живот, защото всяка грешка има цена и ще трябва да я платиш. А измъкване няма, нито давност.
Навсякъде по света, където непочтеността е привилегирована, обществата и начина им на живот са трагични.

ПРАТЕТЕ МУ ТОВА НА КАЛИНЧО, НЕКА СЕ НАДИГНЕ ВОЙ В БЪЛГАРСКИЯ ВИ ФЕЙСБУК и никой от вас в открит спор с мен нямая да издържи
цитирай
5. germantiger - финално
24.06.2017 11:24
КОГАТО ПРЕДИ ДВЕ ЛЕТА ВАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ХОТЕЛИЕРИ УБИХА ГЕРМАНСКОТО МОМИЧЕНЦЕ ДЕТЕ ССЪС СКАПАНИЯ ВИ БАСЕЙН... КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ БЪЛГАРИ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ КАКТО КРЕЩИТЕ ПРОТИВ ШВЕДА

КОГАТО ПАК ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ЬЗА ЕДНА БРАОЙКА ДА УБИЕТЕ ДРУГО ДЕТЕ - АНГЛИЙСКО МОМИЧЕ В ПОРЕДНИЯ ВИ ХОТЕЛ МИНАЛОТО ЛЯТО - СЪБРАХТЕ ЛИ СЕ ВИЕ ВЪВ ФЕЙСБУК И ИЗВЪН НЕТА НА РЕАЛЕН ПРОТЕСТ КАКТО СРЕЩУ ШВЕДА

НЕ НАЛИ, НЕ

ДРИСЛЬОВЦИ БЪЛГАРСКИ, ЛИЦЕМЕРНИ ШОВИНИСТИ

КОГАТО СЕ ДАВЯТ ГЕРМАНСКИ И АНГЛИЙСКИ ДЕЦА - МОЖЕ

КОГАТО ИДИОТ-ШВЕД РИТА ЕДНА ОТ ВАС - НЕМОЖЕ

ТАКА ЛИ СВОЛОЧ?
цитирай
6. freeoldmen - reader, разкарай го тоя логорейко
24.06.2017 13:55
германското котенце, изакал ти се е в блога.
цитирай
7. reader - Какво казва Калин и какво не разбра германския защитник
25.06.2017 04:00
Новия световен ред,който антихристовите слуги имат за цел да подготвят има за цел разрушаване на националните държави и идентичността на всеки отделен народ чрез смесването на големи маси от хора било чрез политически съюзи или миграционни процеси като по този начин се създава едно голямо глобално общество с огромни вътрешни различия,етнос,бит,култура,религия.По този начин се създава глобално обединение,но вътрешно разделение.Този,който стои на върха на пирамидата владее и управлява масите поради техните вътрешни различия и приворечия пречещи им да се обединят около каузи или против политически конюктурни решения.Това е лукавостта на целия процес,говори се за обединение,но се цели разделение,което ще бъде под контрола на световен лидер и бъдещ антихрист.Нашия народ казва на това разделяй и владей.Само,че разделението минава през глобално обединение,защото как може да се обединят хора с противоположни мнения и убеждения.Това е и мултикултурното общество контролиран хаос,ред от хаоса.За,да бъдат съсипани националните държави,се купуват политиците,които изменят образованието- историята,празниците,националните герои,водят борба с традиционното вероизповедание.Чрез медиите пропагандират ползите и щастието от мултикултурно общество,деградират младежта,чрез пропаганда на ниските страсти употребата на алкохол,наркотици, разюздан живот и прочие.Бог да пази България!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4072941
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031