Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2012 18:11 - Хирург съсипа лицето на Алисия
Автор: latestfashion Категория: Новини   
Прочетен: 1636 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Алисия изглежда потресаващо

Алисия е буквално обезобразена от “вещите” ръце на пластичен хирург. Тя е само на 30 години, а вече има дълбоки бръчки, които я състаряват видимо. Феновете й останаха потресени, когато я видяха в “Нека говорят” с Росен Петров. В общи линии коментарите към снимката са излишни, тъй като и сами виждате на какво прилича лицето на фолкзвездата, пише LifeStyle.bg.

Алисия уплаши феновете си с гротескната гледка на ремонтираните си скули. Вероятно от толкова хиалуронова киселина лицето й е сбръчкано и набраздено като на 60-годишна лелка, коментират потребители на социалните мрежи.

Само допреди няколко години Алисия изглеждаше толкова свежа и секси, а сега лицето й е буквално като циментирано, пише hotarena.net.

Добри хора препоръчват на Алисия да заведе дело срещу клиниката, където си е правила “разкрасителните” процедури, тъй като ефектът е убийствен, но откъм лошия смисъл.

Животът на Алисия се дели основно на два периода – преди да срещне Валери Божинов и след. Всички помнят хубавичкото симпатично момиче с дълги коси, което плени почитателите на поп фолка. Устните и скулите й си бяха перфектни и без да ляга под ножа. Дали не е случила на пластичен хирург, или просто не е трябвало да коригира лицето си – не е ясно. Важното в случая е, че към момента певицата не изглежда никак добре.

image



Гласувай:
6



1. raders - Тъпи патки! Какво нещо е суетата. . .
28.02.2012 19:01
Тъпи патки! Какво нещо е суетата...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestfashion
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 188443
Постинги: 184
Коментари: 124
Гласове: 289
Спечели и ти от своя блог!
Архив