Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2015 12:31 - Третирани като древните лечители
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1072 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.03.2015 12:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Третирани като древните лечители Публикувано на 16-ти януари, 2015 |

image
Известният гръцки лекар Хипократ е казал: "Човек трябва да знае как да си помогнете сами в заболяването, като се има предвид, че здравето е богатство най-високата му."

Когато човек иска да пожелая нещо добро, казват: "Пожелавам ви добро здраве."Подкрепете вече влошаващо се здраве мнозинството се опитва да използва фармацевтични продукти. Таблетките са постоянно все по-скъпи и тя носи фирми много пари, но и привлича всички видове измами да се получи печалба чрез коване различни лекарства. Фармацевтичните гиганти се опитват да не признават това, че техните хапчета, множество имитации - това може да влоши имиджа (и приходите) компанията.Що се отнася до длъжностните лица и служителите на правоприлагащите органи, самите те имат добри дивиденти от "фармацевтична баницата."

Независимо дали ни харесва или не, ние трябва да помним старите, изпитани от времето инструменти.

Една от формите на народната магия изцеление е шарлатанство. Използването на елементите на природата, този тип лечение създава необходимите промени в нас и в нашата околна среда. Например, в магията на шаманизма използвани камъни, скали, трева и всеки органичен материал, за да се излекува ума или тялото, и съдейства при решаването на много жизненоважни проблеми. Лечители и шамани вярват, че невидимите сили на природата, за да помогнат на човечеството да се контролира материалния свят, част от който е народът.

Шарлатанство не изисква практикуващият с доставки на всяка религия. Този факт се потвърждава и от общите принципи на магьосничеството - има само шест са.

1. Има само един Бог. Освен него, има свръхестествени сили, които могат да помогнат за искане на света към Бога - ангели, които са напуснали в световните други предци.

2. Земята е свещена. За шамани и лечители, които живеят на Земята - тя диша! Всеки магьосник почести земя от време на време прави щедри дарения й. Ако шамана се за техните ритуали камъни, кал, черупки, се уверете, че напусне земята нещо в замяна.

3. Физическата смърт не е краят на човека. Лечителите знаят, че дори когато физическата смърт, можете да комуникирате с безсмъртна душа. Духът на мъртвите е диригент в предаването на мъдростта живот.

4. Бъдещето може да бъде предсказано. Лечителите често предсказват бъдещи събития.За тази употреба карти, зарове, свещи, вода, и тълкуването на сънищата. Особено оценявам лечители с умения за интерпретиране на природни явления.

5. Правото на самозащита и отмъщение. Лечителите имат право да се защитава от всякакви достъпни за тях средства (те не трябва да се придържат към всички правила).Единственото условие - отговорът за защита трябва да съответства на нивото на опасност: използването на шарлатанин сили извън мярка е отрицателно и неприемливо.

6. почтеност и поверителност. За магьосник-голямото престъпление е измама на клиента.Подарък магьосник прави избран неговият основен дълг - да помага на хората. Честно вещица лекар е длъжен да уведоми клиента за невъзможността да изпълнява всяка работа, независимо от размера на възнаграждението.

Има много писмени паметници на хронисти и изследователи за дейността на руските лечители. Например, известният арабския пътешественик пише за лечители на древна Русия: "Те имат лечители, чиято мощност се простира на царете." Известен Персийския есе IX век "в света" съдържа за датата на rusah "лечители са на висока почит." Как не бих могъл да съм в полза - в действителност специална форма на шарлатанство древна традиционна медицина, която използва вещерство, магически трикове, строителство и т.н.

Представете си един обикновен хижа магьосник: добра дървена къща, широки прозорци с щори, просторна веранда, врата без ключалка - "добри хора отиват." Вътре е светло и чисто, на печката да къкри саксии с наркотици, окачени по стените на суха трева, миризмата на която проникната цялата къща. Не плъхоопашата риба, сушени паяци и змии и други мръсотията. В ъгъла е голям изкована в гърдите, че притежава най-древните книги и ръкописи с мъдрост различно хирург и лечебни конспирации.

Всички знаеха, че шаман може не само да се излекува, но Пратила неприятности.Знахари опитаха да държи хората в тяхното разбиране за всемогъщество и власт. Това беше един вид психотерапия по отношение на пациента: пълно доверие на вещиците подобрява резултатите от лечението.

Voodoo изкуство, предаден от едно поколение на друго, най-често в семейството линия.Натрупаните знания и внимателно запазена през вековете. Достъпът до този знанието е отворен само за избрани. Според легендите, на човек, който открива тайни, лишен от магическа сила.

Днес в Русия вродени лечители не са много и те са загубили в много измами, посредствени лекари и шарлатани.

От гледна точка на традиционната медицина - в резултат на действията на демоничните заболявания болест, зли сили и зли магьосници,. Demony заболявания народни приказки, представени всеки хуманоид или животински вид или под формата на влечуги (жаби, змии, сепия и други, далеч от безпристрастен, форма), под формата на котки, мухи, мишки и дори неодушевени форма - дим или вятър. Например, едра шарка е представена под формата на една много стара грозна стара жена, с несъразмерно дълги ръце, ухилен лицето и огнени очи. A холера се разглежда като много страшно жена, може да лети и да се разпространява отровно зърно източници.

Славяни вярвали, че демонът на самото заболяване не може да влезе в селото - той спира и чака на края на един спътник на раменете си "устройства" в града. Тогава болестта свободно създава грозота: задушава хората, ухапвания или целувки, диша по тях отровен дъх - прави всичко, за да направи някой болен. Магьосниците вярват, че причината за заболяването може да бъде наказан за нарушение на определени човешки забрани (например увреждане на дървета или животни).

Ролята на аптеката за шаман изпълнява природата, и учител и наставник действа като многовековен опит и наблюдения. Следователно, шарлатанство има огромно разнообразие от техники и инструменти, чиято ефективност е проверена от времето.Въпреки че не всички методи преминали този тест, но чухме най-доказани и ефективни.

Днес основният арсенал от лечители, използвани за лечение - билково лекарство, амулети, талисмани, лечението стая, мед и вода, сребро и всички, които така щедро дава на майката природа.

Виж ТУК


 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740187
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031