Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2015 19:09 - Борисов: ДАНС и службите ще си ми пазят енерГЕПИката
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2161 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това става ясно от днешно изказване на премиера Бойко Борисов, за което научих от в-к "ДНевник", в публикацията "Прокуратурата, ДАНС и специалисти ще контролират енергетиката, обяви премиерът". Явно някой иска да му открадне "краставата жаба" (по самият него)? Да ви припомня, какво той нарича крастава жаба:

image

В белите държави на индустрия, която от година на година чупи рекорд след рекорд по продукция и износ и казват златна кокошка, но за нашият премиер тя е крастава жаба. Вижте подробно в "
Защо мутрата нарича златната си кокошка крастава жаба?" Защо, в собствен стил, не се хвали с това постижение, а вместо това, с любезното съдействие на всички "медии", казва на черното - бяло?

Освен от износа на електроенергия "краставата жаба" я сърби и от транзита на електроенергия, но за да не личи, колко се мъчи, Електроенергийния системен оператор (ЕСО), в ежеседмичните си справки за енергийния баланс на страната небрежно "забравя" да вписва и графа ВНОС. По този начин не може да се хване и контролира транзита на електроенергия през страната ни.

image

Не на последно място е и факта, че още през първият му мандат Националната електрическа компания (НЕК) беше нарочно и трайно изтласкана от износа и транзита на ток, за което също има национален консенсус за гробно мълчание:

image

Явно не всички "честни" частници си плащат редовно и всецяло комисионните, за това, което са взели от НЕК, респективно - от всички нас?

Това е само върха на айсберга, на грабежа от енерГЕПИката, който захранва политико-енергепийната мафия и най-вече нейната върхушка. В този блог има още десетки доказателства за много по-малки кранчета, през които става грабежа.

Явно някой си е позволил да се облажи по веригата и сега контрола ще се засили, за наша сметка, срещу самите нас.

image

Когато премиера Борисов говори за "омразната му крастава жаба" той се пали така, че и повече. Не смейте да му пипате енерГЕПИката, за да не си изпатите!

Георги Котев




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9874058
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930