Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2011 17:11 - Лесна диета за отслабване и контрол на килограми
Автор: toni33 Категория: Други   
Прочетен: 3722 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.10.2011 17:12


БИЛКОВА АЛТЕРНАТИВА ЗА КОНТРОЛ НА АПЕТИТА И ТЕГЛОТО  И ПЪЛНОЦЕННО НАХРАНЕН  ОРГАНИЗЪМ  С ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ КОЛИЧЕСТВА ПРОТЕИНИ, ВИТАМИНИ, АМИНОКИСЕЛИНИ, ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ…

 

                                                    Първи месец

 1. Lite Ultra  Нискокалоричен шейк (-щракнете на името за подробности) -  Две дози на ден, всяка разтворена в 300-500 мл нискомаслено кисело мляко, ви осигуряват 100% от препоръчителния дневен прием на витамини и минерали. Те трябва да ЗАМЕСТВАТ  ДВЕ, а после ЕДНО ОБИКНОВЕНО ХРАНЕНЕ, за да изолират организма от онази храна, която е довела до това състояние и да се регулира обмяната на веществата и дейността на стомашно-чревния тракт; а също и да даде онова, което липсва в ежедневната храна.image

2. Алое Вера (-щракнете – За да изчисти организма от всички натрупани шлаки, възпаления и инфекции, да прочисти стомашно-чревния тракт и флората, да заздрави организма и да даде енергия.

3. Пчелен прашец (-щракнете) – Мултивитаминна и мултиминерална добавка, която спомага за подобряване на телесната химия, като по този начин неутрализира ефекта на консервантите и добавените в храната вещества. Потиска дейността на бактериите и повишава ефективното отделяне на отпадъчни вещества и отрови от организма. Повишава жизнеността. Подпомага храносмилането.

4. Гарциния плюс (-щракнете) – Идеален спътник на всяка диета за отслабване,  подпомага естествената обмяна на веществата на тялото и същевременно контролира апетита, като създава чувство на ситост и пречи за усвояването на нови мазнини.

 image

                                                                                                                    Втори месец

              Ако искате да смъквате още килограми – продължете със същата програма. Ако искате само да поддържате положението, за да се стабилизирате (или ако средствата са ограничени)  -  редувайте по 2 продукта още 2-3 месеца поне. но се замислете и колко ще Ви струва, ако все пак си докарате някоя болест, ако не се погрижите за себе си  навреме…

              Ако имате други проблеми – високо кръвно, холестерол, колит, запек, хормонални проблеми – необходимо е да се вземат добавки и срещу тези проблеми – тази консултация е ИНДИВИДУАЛНА!

image

 

 

                    Следващи месеци

               Вземайте поне по 1 хранителна добавка всеки месец, редувайте с алое и антиоксиданти …, защото постоянно поемаме химизирани храни и напитки с консерванти, подсладители, набухватели и др. отрови…, които сриват имунитета и причиняват тежки последици и ще глътнат много повече пари. А най-глупавото нещо е, да се вярва, че няма да се случи и да се пренебрегва профилактиката.

 

               Вижте този материал за храната, която ядем всеки ден и имаме наднормено тегло и нови болести. Не можем да се оттървем от всички химикали в нея, но МОЖЕМ ДА ЧИСТИМ ТЯЛОТО СИ ПЕРИОДИЧНО И ДА ЗАМЕСТВАМЕ тази храна с горепосочената диета, която излиза на същата цена, но е много ПО-ПОЛЕЗНА :






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: toni33
Категория: Други
Прочетен: 128392
Постинги: 111
Коментари: 59
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930